"Manavgat'ın yararına olacak her projeye destek vereceğiz"

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm şehrinin sorunlarını çözmede ve hayata geçirecekleri hizmetlerde her zaman sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate alacaklarını söyledi. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası(MESO)...

Google Haberlere Abone ol
"Manavgat'ın yararına olacak her projeye destek vereceğiz"

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, turizm şehrinin sorunlarını çözmede ve hayata geçirecekleri hizmetlerde her zaman sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dikkate alacaklarını söyledi.

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası(MESO) Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Sözen'i makamında ziyaret ederek 30 Mart'ta ikinci defa belediye başkanı seçildiği için tebrik etti.

Başkan Sözen, ziyarette 5 yıl içinde yaptıkları hizmetler ve önümüzdeki dönemde yapacağı hizmetler hakkında MESO üyelerine bilgilendirme yaptı.

Toplumun bel kemiğini esnafların oluşturduğunu belirten Sözen, Manavgat'a hizmet vermede her daim sivil toplum kuruluşlarından öneri, istek, fikir beyanında bulunma ve görüşlerine açık olduklarını ve katılımcı demokrasinin gereği sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kalıcı hizmetler vermeye hazır olduklarını kaydetti.

Manavgat esnafının, kentin ekonomi, turizm ve ticaret hayatına yön veren can damarları olduğunun altını çizen Sözen, bu yüzden esnaflık müessesini ve buna bağlı olarak MESO'nun çalışmalarını son derece önemsediklerini ifade etti. Sözen, sözlerini şöyle sürdürdü:"Büyüyen Manavgat'ımızda herkese özellikle sivil örgütlere büyük işler düşüyor. Bundan dolayıdır ki sivil örgütlere kapımız her zaman açık oldu ve olmaya da devam edecektir. Manavgat esnafı ise kentimizi kalkındıran can damarıdır. Manavgat esnafımıza yapılacak her türlü katkı, kentin bir adım daha gelişmesine katkı sağlayacaktır. MESO Başkanı Hasan Çelik ve esnaf temsilcilerimizin şehrimizin yararına yapacağı her projeye ve çalışmaya belediye olarak destek vereceğimizden şüpheniz olmasın. Ben de bu vesileyle Çelik ve arkadaşlarına da başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar