Manavgat'ın ilk alternatif oteli Hünkar Palace, Kızılot'ta açıldı

Turizm şehri Antalya'nın Manavgat ilçesinin ilk alternatif oteli Kızılot Mahallesi'nde hizmete açıldı. Manavgat Kızılot'ta bu yıl hizmete giren Hünkar Palace Otel'inin doluluk oranının yüzde 40 seviyesinde olduğu, 25 gün içinde bu oranın...

Google Haberlere Abone ol
Manavgat'ın ilk alternatif oteli Hünkar Palace, Kızılot'ta açıldı

Turizm şehri Antalya'nın Manavgat ilçesinin ilk alternatif oteli Kızılot Mahallesi'nde hizmete açıldı. Manavgat Kızılot'ta bu yıl hizmete giren Hünkar Palace Otel'inin doluluk oranının yüzde 40 seviyesinde olduğu, 25 gün içinde bu oranın yüzde 100 ulaşması bekleniyor.

Hünkar Palace Otel Sahibi Cemal Demirtaş, inanç ve kültür turizmine hizmet verecek olan konaklama tesislerinde sezon kavramını kaldırdıklarını yılın 365 günü açık olacağını söyledi. Konaklama tesislerinin 550 yatak kapasiteli olduğunu belirten Demirtaş, otellerinde erkek ve kadın havuzlarının ayrı olduğunu söyledi.

Otellerinde alkollü içecek servisinin yapılmadığını, müşterilerine sundukları yiyeceklerinin hepsinde 'helal gıda' sertifikasının olduğunu anlatan Demirtaş, konaklama tesislerindeki müşteri ağırlığını yerli turistler, Avrupa'daki gurbetçiler ile İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Lüksemburg, Avusturya, Rusya, Ukrayna ve Polonya'da yaşayan Müslümanların oluşturduğunu kaydetti.

Avrupa'da yaşayan Müslümanların yanı sıra Bosna-Hersek, Hindistan, Pakistan, Makedonya, Üsküp, Kosova, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Arnavut Müslümanlarını ağırlamaya talip olduklarını belirten Demirtaş, "Manavgat'ın ilk alternatif turizm otelini Kızılot'ta hizmete açtık. Otelimiz açılır açılmaz doluluk oranı yüzde 40 seviyesine ulaştı. Okulların kapanmasıyla konaklama tesisimizin doluluk oranının yüzde 100'e ulaşmasını bekliyoruz. Konaklama tesisimiz haftanın belirli günlerinde ilahi, Türk tasavvuf musikisi ve sema gösterisi yapmakta. Otelimize gelen konuklarımıza kültür ve inanç turizmi kapsamında bölgemizdeki tarihi, kültürel ve inanç değerleri hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Otelimizde müşterilerimize servis ettiğimiz bütün gıda ürünleri helal gıda sertifikalıdır. Otelimizde kesinlikle alkollü içecek servisi yoktur." dedi.

Demirtaş, konaklama tesislerinin resmi açılışını 14 Haziran tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile eski Fazilet Partisi(FP) Genel Başkanı Recai Kutan ile birlikte açacağını kaydetti. CİHAN

Yorumlar