Manavgat MYO, Beydiğin İlköğretim Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu(MYO) öğretim elemanları ve öğrencileri Beydiğin İlkokulu'na kitap, kırtasiye ve giyecek yardımında bulundu.Üç aylık çalışma neticesinde toplanan kitap, kırtasiye ve giyecek yardımları öğretim...

Google Haberlere Abone ol
Manavgat MYO, Beydiğin İlköğretim Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu(MYO) öğretim elemanları ve öğrencileri Beydiğin İlkokulu'na kitap, kırtasiye ve giyecek yardımında bulundu.

Üç aylık çalışma neticesinde toplanan kitap, kırtasiye ve giyecek yardımları öğretim görevlisi Ebru Aslantaş, Seyran Efilti ve Özcan Utar öncülüğünde kampanyaya katkı sağlayan öğrenciler tarafından okula teslim edildi.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Hizmetleri Şubesi de Manavgat MYO öğretim görevlileri ve öğrencilerine eşlik ederek Beydiğin İlkokulu öğrencilerine küçük hediyeler sundu. Beydiğin Köyü İlkokulu Müdürü Mutlu Namal ve köy halkının misafirperverliği ile karşılaşan yüksekokul öğretim görevlileri ile öğrencileri çok mutlu oldu. Yüksekokul öğrencileri ilköğretimde okuyan öğrencilerle birlikte top oynadılar, ip atladılar ve çeşitli sosyal faaliyetler düzenleyerek birlikte zaman geçirdi.

Okul Müdürü Namal, Beydiğin Köyü hakkında bilgiler verirken desteklerinden dolayı Yüksekokul yönetimine, öğretim elemanlarına ve öğrencilerine teşekkür etti.

Duyarlı öğrenciler ve öğretim görevlileri yapılan bu yardımların sadece bir günlük olmadığını, köy okullarıyla iletişimin ve desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert ‘Manavgat Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizi sadece mesleki anlamda değil, toplumsal kazanımlar açısından da iyi yetiştirmek istediklerini söyledi. Sert, Beydiğin İlkokulu'na yardımda bulunan öğretim görevlilerine teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar