Manavgat Belediyesi'nden bir güne iki kutlama

Manavgat Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez şenliklerini bu yıl Anneler Günü ile birlikte aynı gün kutlayacak.Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 11 Mayıs Pazar günü, Boğaz Mevki Mesire Alanı’nda...

Google Haberlere Abone ol
Manavgat Belediyesi'nden bir güne iki kutlama

Manavgat Belediyesi geleneksel olarak düzenlediği Hıdırellez şenliklerini bu yıl Anneler Günü ile birlikte aynı gün kutlayacak.

Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce 11 Mayıs Pazar günü, Boğaz Mevki Mesire Alanı’nda düzenlenecek etkinliklerde hem Hıdırellez hem de Anneler Günü kutlanacak. Şenlikte çocuklar için şişme oyun grupları ve yüzme boyama standları yer alacak. Yiyecek içecek sunumunun da yapılacağı şenliğe belediye tarafından ücretsiz servis tahsis edilecek.

Tüm Manavgat halkını şenliğe davet eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, “Anneler Günü ve Hıdırellez’in aynı döneme gelmesi nedeniyle ortak bir kutlama yapmak istedik. Eğlenceli etkinliklerimizle hem annelerimizin hem çocukların gönüllerini alacağız. Bütün vatandaşlarımızın Hıdırellez ve Anneler Günü etkinliklerine katılmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yerel sanatçılardan Serdar Vural’ında sahne alacağı şenlik sabah 10.00’da başlayacak ve 16.00’ya kadar devam edecek.

CİHAN

Yorumlar