Manavgat Belediyesi iftar çadırında günde 2 bin 500 kişiyi ağırlayacak

Antalya Manavgat Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında 2 bin 500 kişiye yemek vereceğini bildirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayında içinde kuracakları iftar çadırında 2 bin 500 kişiye...

Google Haberlere Abone ol
Manavgat Belediyesi iftar çadırında günde 2 bin 500 kişiyi ağırlayacak

Antalya Manavgat Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayında 2 bin 500 kişiye yemek vereceğini bildirdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayında içinde kuracakları iftar çadırında 2 bin 500 kişiye yemek vereceklerini söyledi. Başkan Sözen, kutlu ay içinde 15 bin aileye de gıda yardımında bulunacaklarını bildirdi.

Ramazan ayının kardeşliğin, sevginin, manevi duyguları ve paylaşmanın ön plana çıktığı kutlu bir ay olduğunu belirten Sözen, her yıl olduğu gibi bu yıl da kuracakları iftar çadırıyla halkla birlikte lokmamızı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacaklarını ifade etti.

Her gün 2 bin 500 kişiye Örnek Mahallesi Eski Balıkhane mevkii yanındaki iftar çadırımızda buluşacak olmanın heyecanını şimdiden yaşamanın sevinci içinde olduklarını aktaran Sözen, "Ben de mümkün olduğunca sık sık iftar çadırında bulunarak orucumu halkımızla birlikte açmaya özen göstereceğim. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerimize de yine belediyemiz aracılığı ile yardım elini uzatacağız. Bu yıl belediye olarak 15 bin ailemize gıda yardımında bulunmak için de hazırlıklarını tamamladık." dedi.

İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de daha çok yardım ellerinin uzandığı bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zaman dilimi olduğunun altını çizen Sözen, insanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı Ramazan da sağlanacak hoşgörü ortamının Manavgat halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancını taşıdığını kaydetti.

Halkımızın Ramazanı daha rahat ve huzurlu geçirmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşabilmesi için belediyemizin tüm birimlerini seferber ettiklerini vurgulayan Sözen, bu kapsamda, zabıta ekiplerinin olası dilencilik olayları karşısında gerekli tedbirleri aldığını ve ekiplerin şikayete bağlı kalmaksızın gıda ürünleri satışı yapan yerlerin denetimlerini gerçekleştirdiğini kaydetti. Sözen, "Vatandaşlarımız 153 Alo Zabıta hattını arayarak gıda denetimi talep edebileceklerdir. Sevgi, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla tüm mahallelerimizde yaşayan Büyük Manavgat halkına sosyal belediyecilik anlayışımız ile hizmetlerimiz devam edecektir." ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar