Manavgat Belediyesi, Android tabanlı akıllı telefon uygulamasına geçti

Antalya Manavgat Belediyesi'nin mobil uygulaması IOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde hizmete girdi.

Google Haberlere Abone ol
Manavgat Belediyesi, Android tabanlı akıllı telefon uygulamasına geçti

Antalya Manavgat Belediyesi'nin mobil uygulaması IOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde hizmete girdi. Mobil uygulama sisteminin tanıtımı yapıldı.
Yeni uygulamanın tanıtımına; Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya ile Mobil Crea İletişim firmasının Müdürü Anıl Koman katıldı. Başkan Yardımcısı Şimşek, teknolojik anlamda sürekli gelişen dünyada Manavgat Belediyesi’nin de çağın getirdiği değişimlere ayak uydurmak amacıyla çalışma yaptığını söyledi.
Şimşek, bu amaçla SMS sistemi, Kent Bilgi Sistemi’ni hayata geçirdiklerini ve son olarak da mobil uygulamayı yayına koyduklarını kaydetti. Firma müdürü Anıl Koman'da yaptığı açıklamada, Manavgat Belediyesi'nin başlattığı mobil uygulamanın bilgilendirme ve bilgilerin güncellenmesi hususunda etkin hizmet vereceğini söyledi.
Koman, bu uygulama ile Manavgat halkının, hayatlarını kolaylaştırmanın hedeflendiğini dile ifade etti. Mobil uygulama ile e-belediye menüsünden TC kimlik numarası, vergi numarası yada sicil no ile borç sorgulaması ve ödemesi yapılabileceğini, güncel duyuru ve haberlerin takip edilebileceğini, güncel etkinlik, video ve fotoğrafların izlenebileceğini, e-rehber ile kurumlara ulaşılabileceği, halk masası menüsünden şikayet ve isteklerin fotoğraflı olarak iletilebileceği belirtildi.
Koman, ülke genelinde 16 milyon akıllı cep telefonu ile tablet kullanıcısının olduğunu bildirdi. CİHAN

Yorumlar