Mamak’ta Peygamber(SAV) sevgisi salonu sığmadı

Mamak Belediyesi’nin, Hz. Peygamber'in(SAV) dünyaya gelişinin 1443. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Kutlu Doğum Programı, Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Mamak’ta Peygamber(SAV) sevgisi salonu sığmadı

Mamak Belediyesi’nin, Hz. Peygamber'in(SAV) dünyaya gelişinin 1443. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Kutlu Doğum Programı, Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Program kapsamında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu katılımcılara hitap etti.

Belediye Başkanvekili Faruk Gültekin, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve gencinden yaşlısına binlerce Mamaklı sakinin katıldığı programda Nihat Hatipoğlu, Hz. Muhammed’in (SAV) hayatından örnek kesitleri anlattı. Konuşmasında “İnsanlık tarihinin en büyük inkılapçısını her yıl nisan aylarında yeniden anıyoruz. Bizler de bunu bir vesile bilip, O’nu(SAV) tanıtmak için salonlara koşuyoruz. Bizlerle sizi buluşturan belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi. Başkanvekili Gültekin de ''Yoğun programı arasında davetimize icabet edip, bizlere bu anlamlı günde doyumsuz bir peygamber sevgisi ve Kutlu Doğum heyecanı yaşatan hocamıza teşekkür ederim.'' diye konuştu.

Hatipoğlu’nun, Hz. Peygamber'in(SAV)hayatından kesitleri ve örnek ahlakını anlattığı programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlara 5 bin kişilik kapalı spor salonu da yetmedi. Hatipoğlu’nu izlemeye gelen binlerce vatandaş salonda yer bulamayınca merdiven boşluklarından ve sahnenin önündeki alandan izledi. Program Grup Sahra’nın okuduğu ilahilerle başladı. Ardından belediyenin Semazen Topluluğu’nun gösterisi izleyenlerden alkış aldı.
Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte birlik, beraberlik ve barış mesajı verildi

CİHAN

Yorumlar