Mamak’ta okullar kalitesini belgeledi

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi" yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mamak’ta okullar kalitesini belgeledi

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi" yarışmasının ödül töreni yapıldı. 86 okulun katıldığı yarışmada, 500 ve üzeri puan alan 15 okul kalite belgesi almaya hak kazandı.

Törene, Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Durmuş ve şube müdürleri katıldı. Törende konuşan Akgül; “Mamaklı öğrencilerin en güzel, en kaliteli şekilde eğitim alması için her türlü desteği sağlıyoruz. Böyle bir çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve dereceye giren okulları tebrik ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışmada dereceye girerek üçüncü olan okullar ödülünü Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’den, ikinci olan okullar ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt’tan ve birinci olan okullar da ödülünü Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç’tan aldı.

Mamak Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılan değerlendirmeler sonucunda üçüncülüğü; Yahya Kemal Ortaokulu, Hurin Yavuzalp Anadolu Lisesi, Mamak Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Karaağaç Halk Eğitim Merkezi, Köşklüdere İlkokulu paylaştı. Yarışmada ikinciliği; Şehitlik Ortaokulu, Mamak Özel Eğitim Uygulama Merkezi I ve II. kademe İş Uygulama Merkezi, Ortaköy 80. Yıl Teknik ve Meslek Lisesi, Mamak Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Atlıoğlu Ortaokulu paylaştı. Yarışmada birinciliği ise; Hamdi Bulgurlu İlkokulu, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Cebeci Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ankara Bilim Sanat Merkezi, Derbent İmam Hatip Ortaokulu paylaştı.
CİHAN

Yorumlar