Mamak’ta 2014 sünnet kayıtları başlıyor

Mamak Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni’nde bu yıl 500 çocuk sünnet olacak. Haziran’da yapılacak toplu sünnet şöleni için kayıtlar 2 Haziran’da başlıyor. Bu yıl 15’ncisi düzenlenecek organizasyon kapsamında...

Google Haberlere Abone ol
Mamak’ta 2014 sünnet kayıtları başlıyor

Mamak Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sünnet Şöleni’nde bu yıl 500 çocuk sünnet olacak. Haziran’da yapılacak toplu sünnet şöleni için kayıtlar 2 Haziran’da başlıyor. Bu yıl 15’ncisi düzenlenecek organizasyon kapsamında aileler 3 yaşından büyük çocukları için 13 Haziran tarihine kadar Mamak Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü’ne başvuru yapacak. Aileler, 3 yaşından büyük çocukları için ikametgâh ilmühaberi ve çocuklarının kimlik fotokopisiyle kayıt yaptırabilecek.

Delikanlılığa ilk adımı atacak çocuklar, 16 Haziran’da da Mamak Kültür Merkezi’nde sünnet ettirilecek. Sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ''Sünnet olacak çocuklara unutamayacakları bir mutluluk yaşatmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Mamak Belediyesi olarak karşılamaktan da son derece mutluyuz.'' dedi.

3 YAŞIN ALTINDAKİ ÇOCUKLARIN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEK

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettiren Mamak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara asasından, pelerinine, şapkasından gömleğine kadar sünnet kıyafetlerini hediye edecek. 3 yaşın altındaki çocukların başvuruları kabul edilmezken, sünnet Mamak Kültür Merkezi’nde steril bir ortamda uzman doktorlar tarafından yapılacak.

CİHAN

Yorumlar