Mamak Belediye Meclisi toplandı

Mamak Belediye Meclisi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından, 28 AK Parti ve 17 CHP'li yeni üyeleri ile belediye meclis salonunda ilk kez toplandı.

Google Haberlere Abone ol
Mamak Belediye Meclisi toplandı

Mamak Belediye Meclisi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından, 28 AK Parti ve 17 CHP'li yeni üyeleri ile belediye meclis salonunda ilk kez toplandı. Belediye Başkanı Mesut Akgül başkanlığındaki meclis toplantısı eksiksiz katılımla gerçekleşirken, gündemdeki maddeler de görüşülerek karara bağlandı. Tüm meclis üyelerine birlikte hizmet etme çağrısında bulunan Akgül, meclisin beş yılın sonuna kadar güzel geçmesini ve birlikte güzel hizmetlere imza atmayı temenni etti. Akgül, "Mamak için yeni bir kent kimliği oluşturacak projelere birlikte imza atalım." diye konuştu.

Gündem maddeleri gereği gizli oylama ile Meclis birinci başkanvekilliğine Erdal Ak, ikinci başkanvekilliğine Ali Aydın, kâtip üyeliğine asil Ayşe Ekici ve Serpil Zülfikaroğlu seçildi. Encümen üyelerinin belirlenerek, komisyon seçimlerinin de gerçekleştiği meclis toplantısının ardından Akgül, meclis üyeleri ve birim müdürleri ile tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Mamak’a hizmet noktasında partilerin birleşeceğini kaydeden Akgül, "Tüm meclis üyelerimizin destek ve katkılarını bekliyoruz." dedi.

CİHAN

Yorumlar