Mamak Belediye Başkanı Akgül, okul arkadaşlarıyla buluştu

1988 yılında Ege Üniversitesi Muğla İşletmecilik Yüksekokulu’ndan mezun olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantıda, üniversite arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mamak...

Google Haberlere Abone ol
Mamak Belediye Başkanı Akgül, okul arkadaşlarıyla buluştu

1988 yılında Ege Üniversitesi Muğla İşletmecilik Yüksekokulu’ndan mezun olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantıda, üniversite arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Mamak Belediyesi Başkanı Mesut Akgül buluşma ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Malatya, Gaziantep, Aydın, Batman, Eskişehir, Kırıkkale, İstanbul, Afyon gibi yurdun dört bir yanından Ankara’ya gelen okul arkadaşları Akgül ile hasret giderdi. 25 yıllık hasreti bitiren MİYO'lular (Muğla İşletmecilik Yüksekokulu) bol bol geçmişi anarak sohbet etti. Aralarında ev arkadaşlığı da yaptığı üniversite arkadaşları ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Akgül, “Bu tür buluşmalar geçmişin hatırlanması adına güzel bir etkinliktir. Bunu devam ettirmeli ve hatta yaygın hale getirmeliyiz. O dönemlerde yaşadıklarımız bizlere çok şeyler kazandırdı” diye konuştu. Akgül, üniversite tahsili yaptığı dönemde başlayan bu dostluğun halen devam ediyor olmasından dolayı vefalı dostlarına teşekkür etti.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ve yeniden bir araya gelme temennisi ile sona erdi. CİHAN

Yorumlar