Maltepe’de trafik kazası: 2 yaralı

Maltepe’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe’de trafik kazası: 2 yaralı

Maltepe’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Kazaya neden olduğu ileri sürülen bir otomobilin de kaçtığı ileri sürüldü.

Kaza E-5 Karayolu İstanbul istikameti Esenkent mevkiinde meydana geldi. İçerisinde üç kişinin bulunduğu Yusuf Yıldız yönetiminde seyir halindeki 34 TH 6805 plakalı otomobile, Tahir Yazıcı yönetimindeki 05 DS 055 plakalı otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Yıldız yönetimindeki otomobil, savrularak önce yol kenarındaki beton taşlara çarptı. Hızını alamayan otomobil bir süre kendi etrafında döndükten sonra ancak durabildi. Kazada hurdaya dönen otomobil içerisinde bulunan sürücü Yıldız yara almazken, yanında oturan İsmail Demircan ve arka koltukta oturan Samet Yıldız yaralandı. Ağır yaralı Demircan, kaza yerine gelen vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkartılarak yol kenarına alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Demircan, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayı gören vatandaşlar, Yazıcı yönetimindeki otomobilin hızlı bir şekilde şerit değiştirerek ilerlediği sırada, Yıldız yönetimindeki otomobile çarparak kontrolünü kaybetmesine neden olduğunu söyledi. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Yusuf Yıldız da, seyir halindeyken Yazıcı yönetimindeki otomobilin kendisine çarparak kontrolünü kaybetmesine neden olduğunu söyledi. Kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen Tahir Yazıcı ise başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldığını, çarpmamak için manevra yapması nedeniyle Yıldız yönetimindeki otomobile çarptığını söyledi.

CİHAN

Yorumlar