Maltepe tesisleri halka açılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye ait Maltepe Tesisleri’nin halka açılacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe tesisleri halka açılacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye ait Maltepe Tesisleri’nin halka açılacağını söyledi.

AK Parti’den yeniden aday gösterilen Toçoğlu, yaptığı açıklamada, yeni dönemde insan odaklı projeler hazırlayacaklarını söyledi. Toçoğlu, Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisleri’nin halka açılacağını belirterek, “Arıtma tesisinin bulunduğu alan Sakarya’nın en güzel bölgelerinden bir tanesi. Su depolarının bir tanesi devreden çıkarılacak. İşlemini tamamlayan arıtma tesisini kaldıracağız. Böylece Maltepe Tesisleri’nden önemli bir alan açılacak. Bu araziyi değerlendireceğiz. Sosyal alanlar oluşturarak, Maltepe Tesisleri’ni vatandaşlarımıza açmayı planlıyoruz” dedi.

Dörtyol Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi konusunda da iş gücü zayıflayan esnafa yeni imkanlar sunmak için bir proje hazırladıklarını hatırlatan Toçoğlu, “Esnafımız projemize sıcak bakmadı. Biz, esnafımızın istemediği hiç bir projeyi gerçekleştirmeyiz. Şimdi, vatandaşlarımız kendileri bir proje üzerinde çalışıyor. Bizden destek istediler. Bizde, bölgede yapılacak olumlu tüm çalışmalara destek vereceğimizi belirttik.” diye konuştu.

Şehir geneline yayılmış esnafların daha modern şartlarda ve toplu bir şekilde faaliyetlerine imkan tanıyacak yeni projeler hazırladıklarını ifade eden Toçoğlu, şu bilgileri verdi: “1. OSB’nin bulunduğu alanı organize sanayi bölgesi ilan ettik. Bu bölgede bir çalışmamız olacak. Hem ikinci el oto galericileri için hem de Dörtyol Sanayi’nde faaliyetini sürdürmek istemeyip yeni işyerleri açmak isteyenlere bu bölgede alan açmaya çalışacağız” CİHAN

Yorumlar