Maltepe Dershanesi'nin seviye tespit sınavına ilgi büyük oldu

Ankara Maltepe Dershaneleri, ortaokul ve lise öğrencileri için haftasonu seviye tespit sınavı düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe Dershanesi'nin seviye tespit sınavına ilgi büyük oldu

Ankara Maltepe Dershaneleri, ortaokul ve lise öğrencileri için haftasonu seviye tespit sınavı düzenledi. Yoğun ilgi nedeniyle 8 oturumda yapılabilen sınavlara 85 bin öğrenci katıldı.

Ödüllü seviye tespit sınavına beklenenden fazla öğrencinin başvurması sebebiyle izdiham yaşandı. Sınav için sınıflar yeterli gelmeyince oturum sayısı artırıldı. Sınavlara Maltepe dershanelerine devam eden öğrencilerin tamamı katıldı. Ankara’daki tüm öğrencileri sınava ücretsiz alan Maltepe dershanelerine öğrenciler ve velileri teşekkür etti.

Gerek erken kayıt avantajlarından faydalanmak gerekse asıl sınavlarda daha başarılı sonuçlar almak için bu sınavlara katılan öğrenciler, derece almak için sınava girdi. Cumartesi günü ortaokul 5, 6 ve 7. ve lise 9, 10 ve 11. sınıfların girdiği seviye tespit sınavı, yoğun katılımdan dolayı 8 oturumda yapıldı.

Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü İsmail Özeren, her sene seviye tespit sınavı yaptıklarını ancak bu yıl öğrenci ve veli ilgisinin geçen senelere göre çok daha ileri seviyede olduğunu ifade etti. Gündemdeki dershane tartışmalarının veli ve öğrenciler üzerinde olumlu farkındalık oluşturduğunu dile getiren Özeren, ayrıca 5. sınıftan 12. sınıfa kadar yüzlerce öğrenciye ücretsiz, on binlerce öğrenciye ise indirimli kurs imkanı verdiklerini anlattı.

Özeren, 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemi eğitimde yenilikler ve avantajlı kayıtların başladığını söyledi. Öğrenci ve velilerin 11. sınıf öğrencilerinin 2015 YGS sınavına hazırlık sürecine bir an önce başlamasını istediğini anlatan Özeren, “Veliler, öğrencilerinin eksik konularını tamamlaması için kursların başlatılmasını istiyor. Veli ve öğrencilerimizden aldığımız bu güvenle dershane eğitiminde bizim bir tedirginliğimiz yoktur.” dedi.

Erken kayıt avantajları kapsamında kayıt indirimi sağlanacak. Bunun yanında erken kayıt yapan öğrenciler, 2014-2015 eğitim öğretim sezonuna daha erken ve daha kaliteli hazırlanabilme fırsatı bulacak. Erken kayıt avantajları, 10 Ocak ile 7 Şubat tarihleri arasında uygulanacak. 8. ve 12. sınıfa kayıt yaptıran öğrencilere tablet PC hediye edilecek.
CİHAN

Yorumlar