Maltepe Dershanesi YGS’de Yozgat'ta ilk 10’da 9 öğrenci çıkardı

Yozgat Maltepe Dershanesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS)'de ilk 10'da 9 öğrencisi derece yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Maltepe Dershanesi YGS’de Yozgat'ta ilk 10’da 9 öğrenci çıkardı

Yozgat Maltepe Dershanesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS)'de ilk 10'da 9 öğrencisi derece yaptı. 2014 YGS sınav sonuçlarına göre, Yozgat Maltepe Dershanesi öğrencileri dereceleri topladı. Türkiye genelinde YGS’de ilk bin içerisinde 6 alanda öğrencisi yer alan Maltepe Dershanesi bu başarısıyla Yozgatlıları gururlandırdı.

Yozgat Maltepe Dershanesi Müdürü Ahmet Albay, yaptığı açıklamada dershane olarak Yozgat’ta 22 yıldır eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine önemli katkılar yaptıklarını söyledi. Yozgat’ta YGS’de ilk 10’a giren öğrencilerden 9’nun Maltepe Dershanesinden çıktığını vurgulayan Albay, "Dereceye giren öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu başarıda dershane öğretmenleri ile ailelerinin de katkısı büyüktür. Üniversite hazırlık için en kaliteli eğitimi vermeye çalışıyoruz." dedi.

Dershane olarak hedeflerinin başarı çıtasını her zaman en üst seviyelere taşımak olduğunu kaydeden Albay, "Bizim temel prensibimiz her yıl bir önceki yılımızla yarışıyor olmaktır. Amacımız, bu gençlerin vatana, millete faydalı, çalışkan ve dürüst insanlar olmasını sağlamaktır. Bu kapsamda ki başarımızı da dershanemiz rehberlik öğretmen ve yayın kalitesi, teknoloji standartlarımızla ispatlıyoruz. İnşallah öğrencilerimiz LYS’de de bu başarılarını devam ettirerek gönüllerinden geçen bölümlere yerleşir. Ben bu vesile ile öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutluyorum." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar