Malatya’da Hanımınçiftliği-Taştepe Yolu asfaltlanıyor

Malatya’da Hanımınçiftliği beldesi ile Taştepe semti arasındaki 3 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması sürdürülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Malatya’da Hanımınçiftliği-Taştepe Yolu asfaltlanıyor

Malatya’da Hanımınçiftliği beldesi ile Taştepe semti arasındaki 3 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması sürdürülüyor.

    Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ile birlikte Hanımınçiftliği Ali Rıza Gecebey Caddesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

    Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son 1 yılda 400 bin tonun üzerinde asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirtti. Kent merkezinde birçok caddede yama asfalt yerine komple asfalt kaplaması yaptıklarını söyleyen Başkan Çakır, şöyle devam etti: “Almış olduğumuz freze makinesiyle asfaltları belli bir kodda kaldırıyoruz. Geçtiğimiz yıl ikinci finişer makinesini de aldık. Bu makineyle de birlikte çok daha kaliteli asfalt dökme kabiliyetine kavuştuk. Beton asfalt, sıfır asfalt dökebiliyoruz. Dolayısıyla cadde ve sokaklarımızda yapmış olduğumuz bu çalışmalar da çok uzun ömürlü oluyor. Cadde ve sokaklarımız gerçekten standartları yüksek bir yapıya kavuşmuş oldu. Bu çerçevede bir çok ilçe ve beldelerimizde de çalışmalarımız oldu. Belde Belediye Başkanımızın burada yapmış olduğu düzenleme çalışmalarından sonra asfalt çalışmalarını da bizler gerçekleştiriyoruz. Böylelikle Hanımınçiftliği’nin önemli ana arterlerinden bir tanesi olan caddemizi, arkadaşlarımızın inşallah 3-4 günlük bir çalışması neticesinde tamamlamış olacağız.”

    Başkan Çakır, inceleme gezisi sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. CİHAN

Yorumlar