Malatya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına Karaduman seçildi

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda Haydar Karaduman yeniden başkanlığa seçildi. Cemiyet merkezinde yapılan genel kurulda, divan başkanlığına Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç,...

Google Haberlere Abone ol
Malatya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına Karaduman seçildi

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulunda Haydar Karaduman yeniden başkanlığa seçildi.

Cemiyet merkezinde yapılan genel kurulda, divan başkanlığına Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, katip üyeliklere Asım Demirkök ve Ali Aladağ’ın getirilmesiyle başlayan kongrede gündemdeki maddeler görüşüldü. Yönetim kurulu, denetim kurulu ve gelir-gider bilançosu okunarak oy birliğiyle ibra edildi. 1989 yılında kurulan Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin kurulduğu tarihten bu yana başkanlığını yapan Haydar Karaduman, cemiyet yönetiminde değişimin olması için gençlerin taleplerine cevap verdiklerini belirterek, “Cemiyet olarak güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Bunun için de 26 yıldır beni bu göreve layık görüyorsunuz. Artık gençlerin önünü açmamız gerekiyor. Gençlerle bir dönem daha birlikte olacağız.” dedi.

Cemiyet olarak, Türkiye’ye model olan çalışmalar yaptıklarını belirten Karaduman, Malatya Belediyesi’nin desteğiyle gazeteciler için TOKİ konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun kuruluşunda görev aldıklarını anlatan Karaduman, “Cemiyetimiz, yeni dönemde projeleriyle öncü olacak, tüm çalışanları cemiyetlerine sahip çıkmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Haydar Karaduman başkanlığında olaşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor: Haydar Karaduman, Mustafa Eren, Ebuzer Aydın, Ali Er, Mustafa Kaya, Lütfi İnan, İsmail Demirci, Serdar Barut, Vahap Güner, Levent Barış, Yeter Erdine.

CİHAN

Yorumlar