Malatya Belediyesi'nden Afşin Belediyesi'ne araç desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi'ne 1 adet ağaç sökme makinesi, 60 adet muhtelif dikime hazır ağaç, 60 adet bank ve 60 adet çöp kovası hediye etti.Malzemelerin teslim töreninde, basın mensuplarına tanıtım yapan Afşin Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Malatya Belediyesi'nden Afşin Belediyesi'ne araç desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi'ne 1 adet ağaç sökme makinesi, 60 adet muhtelif dikime hazır ağaç, 60 adet bank ve 60 adet çöp kovası hediye etti.

Malzemelerin teslim töreninde, basın mensuplarına tanıtım yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. Malatya belediye başkan yardımcısı olarak görev yapmakta iken 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçiminde Afşin belediye başkanı seçilen ve görevine başlayan Mehmet Fatih Güven, Makine Parkı'nda bir basın toplantısı düzenledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 adet ağaç sökme makinesi, 60 adet muhtelif dikime hazır ağaç, 60 adet bank ve 60 adet çöp kovası hediye edildiğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, şunları ifade etti: "Afşin’de birçok yerde yağ varilleri çöp kovası olarak kullanılmaktaydı. Okullarımızın kullanılmak üzere banklarının eksikliğini görmekteydik. Şu ana kadarki tespitlerimizde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden birisi de yetişmiş ağaçlardı. Bir de Afşin’de hiç olmayan bir araç ağaç sökme makinesi. Daha önce belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptığım Malatya Belediyesi tarafından, ilçemize kullanılmak üzere hibe edildi. Ben huzurlarınızda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Bey’e teşekkür ediyorum. Ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin teknik destekleri de devam etmekte. Hem mühendislik olarak hem proje olarak. Malatya Büyükşehir belediye başkanımız, bu tür destek ve yardımların devam edeceğini söyledi. Hatta teknik arkadaşlarımızı Afşin Belediyesi'ne destek sağlamak üzere görevlendirdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin teknik, maddi ve manevi yardım ve destekleri ile Afşin’deki sorunların çözümü noktasındaki bütün engelleri tek tek aşacağız."

Başkan Mehmet Fatih Güven, basın toplantısının ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen araç ve malzemeleri teslim aldı.

CİHAN

Yorumlar