MAKSAD'dan yatırımcılara destek

Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, yatırımcıların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MAKSAD'dan yatırımcılara destek

Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, yatırımcıların desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na (TUSKON) bağlı MAKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, yaptığı açıklamada, sürekli yatırımcıları ziyaret ettiklerini ve her zaman onların yanında olduklarını söyledi. Daha önce atıl durumda olan Tekel depolarının fabrikalara dönüştürülerek Muş ekonomisine büyük katkı sunduğunu belirten Çelik, yapılan yatırımlardan dolayı iş adamlarına teşekkür ettiklerini kaydetti.

Muş’a gelen yatırımcıların büyük fedakârlık yaptığını açıklayan Çelik, “Dünya ülkeleri ile büyük bir bağlantı kurarak 140 ülke arasında köprü vazifesi kuran TUSKON’a bağlı derneğimiz MAKSAD, her geçen gün üye sayısını artırıyor. Bu bağlamda büyük fedakârlıklar yaparak İstanbul ve benzeri gibi büyükşehirleri, illerini bırakarak Muşumuza gelen iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Belki burada imkânlar kısıtlı olabilir ama bu bir gönül işidir ve biz de gönül vermişiz. Yatırımcı arkadaşlarımızın çoğu derneğimize üye oldular. Biz kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni açılan Muş Plastik Fabrikası'nın ilimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

"TUSKON İŞADAMLARINA KATKI SUNUYOR"

Dünya devletleri ile büyük bağlantıları kurarak iş adamlarına rehberlik ettiğini belirten MAKSAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Çelik, TUSKON’un, iş dünyasında büyük bir konuma sahip olduğunu ifade etti. Üye sayısında büyük bir artış beklediklerini açıklayan Çelik, şunları söyledi: “Bilindiği gibi TUSKON’un dünya üzerinde büyük bir etkisi var. Yani dünya ticaretinde sözü geçen büyük bir kuruluştur. Bu büyük kuruluşa bağlı olan derneğimiz her geçen gün üye sayısını artırıyor. Bizim şu anda 35 üye kaydımız var. Ama bizim hedefimiz bu üye sayısını 150-200’e ve daha üzerine çıkarmaya gayret edeceğiz. Hem derneğimizin hem de konfederasyonumuzun büyük bir iletişim ağı var. Ve büyük bir köprü vazifesi görüyor. İş adamlarımız, yatırımcılarımız TUSKON’un her türlü imkanlarından faydalanabilirler ve daha rahat ihracat yapabilirler.”

CİHAN

Yorumlar