Makine Mühendisleri Odası’nda yeni yönetim kurulu üyelerine iftar

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Nevşehir İl Temsilciliği’nde yeni yönetim kurulu üyelerine yönelik iftar programı düzenlendi. Kapadokya Lodge Otel’inde MMO Nevşehir İl Temsilciliği iftar ve devir teslim programı düzenledi. Nevşehir İl...

Google Haberlere Abone ol
Makine Mühendisleri Odası’nda yeni yönetim kurulu üyelerine iftar

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Nevşehir İl Temsilciliği’nde yeni yönetim kurulu üyelerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Kapadokya Lodge Otel’inde MMO Nevşehir İl Temsilciliği iftar ve devir teslim programı düzenledi. Nevşehir İl Temsilciliği’nin bağlı olduğu MMO Kayseri Şube Genel Kurulu’nda başkanlığı tek liste ile seçime giren Yüksek Mühendis Ersin Fener kazandı. Bunun ardından Kayseri Şubeye bağlı temsilciliklerin yönetim kurullarında görev değişikliği yapıldı. 12 yıldır MMO Nevşehir il temsilciliği görevini yürüten Rıza Tekin görevi, iftar yemeğinde Avni Duru’ya devretti. Burada eski başkan Rıza Tekin’e görevi süresince yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi.

MMO Başkanı Avni Duru iftarda yaptığı konuşmada, İl temsilciliği görevini üstlendiği için şeref duyduğunu, görevi süresi boyunca yasa ve yönetmeliklerde verilen yetkiler çerçevesinde ve sorumluluk bilinci ile hareket edeceğini söyledi. Duru, yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte birinci amaçlarının meslek mensuplarının ortak gereksinimlerini karşılamak, mesleki etkinlikleri kolaylaştırmak, meslek mensuplarının birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere çalışma geliştirmek olduğunu da ifade etti. Törenin sonunda meslekte 25 ve daha fazla çalışan makine mühendislerine plaket verildi.

CİHAN

Yorumlar