''Makamlar şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet yerleridir''

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmesini, "Bulunduğumuz makamlar, şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet yerleridir.

Google Haberlere Abone ol
''Makamlar şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet yerleridir''

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmesini, "Bulunduğumuz makamlar, şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet yerleridir. Hayırlı olsun" diye yorumladı.

Yeni büyükşehir kanunu ile il sınırlarının büyükşehir sınırları haline geldiğini vurgulayan Başkan Zihni Şahin, "Pek çok konuda yetki ve sorumluluklar Büyükşehir Belediyemize bırakılmıştır. İlçe belediyeler olarak büyükşehir belediyesi ile koordineli, işbirliği ve istişare içinde olmamız gerekiyor.
Bafra olarak biz bu anlayışımız ve medeni ilişkilerimizle yeni bütün şehir yasasından olumlu olarak yararlanacağız. İnşallah 30 Mart 2014 tarihinden sonra ilk etapta büyük mesafeler aldığımız ve hazırlıklarını yaptığımız büyükşehir belediyemizin yetkisine bırakılmış olan katı atık bertaraf tesisi, otogar ile sebze ve meyve hali projelerimizi, büyükşehir belediyemiz ile birlikte yapacağız. Bulunduğumuz makamlar şehirlerimize ve insanlarımıza hizmet yerleridir. Bugüne kadar olduğu gibi bu anlayışımız ile hemşehrilerimin hizmetine devam edeceğiz." dedi.
CİHAN

Yorumlar