Mahruyanlı hanımlardan üniversite öğrencileri yararına kermes

Denizli Mahruyan Hanımlar Derneği. üniversitede okuyan 90 öğrenci yararına kermes düzenledi. Özel Işık Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun altında yapılan kermesin açılışını STV'de yayımlanan 'Maceracı' adlı gezi programını...

Google Haberlere Abone ol
Mahruyanlı hanımlardan üniversite öğrencileri yararına kermes

Denizli Mahruyan Hanımlar Derneği. üniversitede okuyan 90 öğrenci yararına kermes düzenledi. Özel Işık Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun altında yapılan kermesin açılışını STV'de yayımlanan 'Maceracı' adlı gezi programını sunan Murat Yeni yaptı.

    Kermesin açılışında konuşan Murat Yeni, “Bu ufuk meselesi, nasip meselesidir. Bu dünyayı Rab yönüne kullanma meselesidir. Türkiye’de ve Avrupa’da aynı anda yüzlerce kermes yapılıyor. Hayırlı işler iptal edilmemeli. Toplu olarak yapılan hayırlar, dualar inşallah kabul edilir. Ben öğrenciye vefayı fedakârlığı ablalardan öğrendim. Sizlerin yeri ve değeri farklı. Allah adına yapılan her hizmet insanı ona bir adım daha yaklaştırır.” dedi.

    Denizli Mahruyan Hanımlar Derneği Başkan Yardımcısı Kadiriye Keskin de üniversite öğrencileri için düzenledikleri kermesin 1 ay süreceğini söyledi.

CİHAN

Yorumlar