Mahrukatçılar, madencileri unutmadı

Gaziantep’te Mahrukatçılar Odası tarafından Manisa’nın Soma ilçesinde hayatını kaybeden maden işçileri için mevlid-i şerif okutulup helva dağıtıldı. Cuma namazının ardından gerçekleştirilen programla ilgili konuşan Gaziantep Mahrukatçılar...

Google Haberlere Abone ol
Mahrukatçılar, madencileri unutmadı

Gaziantep’te Mahrukatçılar Odası tarafından Manisa’nın Soma ilçesinde hayatını kaybeden maden işçileri için mevlid-i şerif okutulup helva dağıtıldı.

Cuma namazının ardından gerçekleştirilen programla ilgili konuşan Gaziantep Mahrukatçılar Odası Başkanı Müslüm Keklik, yaşanan olayın tüm Türkiye’de derin bir üzüntüye yol açtığını belirtti. Madencilerin kendi meslek gruplarından olduğunu ifade eden Keklik, “Soma'da yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılara açil şifalar diliyorum. Biliyorsunuz bu beklenmedik bir kazaydı. Kaza hepimizi derinden üzdü. Tüm Türkiye’de olduğu gibi biz Gaziantep Mahrukatcılar Odası olarak, meslektaşlarımızı bir kez daha anıyoruz. Orada halen kurtarılmayı bekleyen meslektaşlarımızın da biran önce sağ salim kurtarılarak ailelerine kavuşmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu. Keklik, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin gerekliliğine de dikkat çekti.

CİHAN

Yorumlar