Mahkeme BDP'li 3 milletvekilinin de tahliyesini reddetti

Diyarbakır’da terör örgütü KCK ana davasında tutuklu yargılanan ve Anayasa Mahkemesi'nin kararının ardından tahliye talebinde bulunan BDP'li milletvekilleri Gülser Yıldırım ve İbrahim Ayhan'ın tahliye talebinin reddinin ardından aynı suçtan yargılanan di.

Google Haberlere Abone ol
Mahkeme BDP'li 3 milletvekilinin de tahliyesini reddetti

Diyarbakır’da terör örgütü KCK ana davasında tutuklu yargılanan ve Anayasa Mahkemesi'nin kararının ardından tahliye talebinde bulunan BDP'li milletvekilleri Gülser Yıldırım ve İbrahim Ayhan'ın tahliye talebinin reddinin ardından aynı suçtan yargılanan diğer üç milletvekilinin de tutukluluk halinin devamını karar verildi.

    Diyarbakır 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi tutuklu yargılanan BDP Milletvekili Selma Irmak, Faysal Sarıyıldız ile Van Bağımsız Milletvekili Kemal Aktaş'ın tutukluluk halinin devamı yönünde karar verdi.

    Diyarbakır 6'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Selma Irmak, Faysal Sarıyıldız ve Kemal Aktaş hakkında savcı, mahkemeye bugün sunduğu mütalaada, 3 milletvekilinin tahliye taleplerinin reddedilmesi yönünde görüş bildirdi. Başvuruyu değerlendiren mahkeme heyeti, 3 milletvekilinin tahliye talebini reddetti. Mahkemenin kararı oy birliği ile aldığı öğrenildi. Böylece BDP milletvekillerinin tahliye yönündeki bütün talepleri reddedilmiş oldu.


CİHAN

Yorumlar