Mahalleliden uyuşturucu protestosu

Avcılar’da bir grup mahalleli, son dönemlerde artan uyuşturucu kullanımına bağlı olarak yaşanan ölümlere dikkat çekmek için protesto gösterisi düzenledi.Avcılar Gümüşpala Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, son dönemlerde yaşanan...

Google Haberlere Abone ol
Mahalleliden uyuşturucu protestosu

Avcılar’da bir grup mahalleli, son dönemlerde artan uyuşturucu kullanımına bağlı olarak yaşanan ölümlere dikkat çekmek için protesto gösterisi düzenledi.

Avcılar Gümüşpala Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, son dönemlerde yaşanan uyuşturucu vakalarına dikkat çekmek için bir araya geldi. Üzerinde ‘Uyuşturucuya son, İçiciye serbest demek torbacılara baronlara hizmet demektir. İçiciler cezalandırılsın’ yazılı pankart taşıyan grup bir süre yürüyerek E-5 Karayolu yan yola geldi. Burada kısa süreliğine yolu trafiğe kapatan grup adına Reşat Son, bir basın açıklaması yaptı. Özellikle son dönemlerde gencecik insanların ölümüne sebep olan zehir tacirlerine dur diyeceklerini söyleyen Son, “Gözaltına alınan insanlar içici olduklarını söylüyor ve serbest kalıyorlar. Yasal boşluklardan yararlanan satıcılar da, içici olduklarını söyleyerek sokaklarda cirit atmaya devam etmektedirler.” ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu kullanan insanların bu maddeleri temin etmek için her türlü yola başvurduğunu kaydeden Son, “Başta kendi aileleri olmak üzere toplumumuzun huzurunu bozmaktadırlar. Bunlardan daha tehlikelisi toplumumuzun bu olumsuzluklara seyirci kalmalarıdır.” diye konuştu.

Grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

CİHAN

Yorumlar