Mahalleli ile Suriyeliler arasında gerginlik

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında gerginlik yaşandı. Suriyeli mültecilerin kaldığı bina mahalleli tarafından taşlandı.Olay, geç saatlerinde Altındağ ilçesi Önder Mahallesi'nde bulunan kardeş sokakta...

Google Haberlere Abone ol
Mahalleli ile Suriyeliler arasında gerginlik

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında gerginlik yaşandı. Suriyeli mültecilerin kaldığı bina mahalleli tarafından taşlandı.

Olay, geç saatlerinde Altındağ ilçesi Önder Mahallesi'nde bulunan kardeş sokakta meydana geldi. İddiaya göre, genç bir şahıs bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Suriyeli bir grup tarafından dövüldü. Gencin dövüldüğünün yayılması üzerine ayaklanan mahalleli, Suriyeli grubu yaşadıkları binaya kadar kovaladı. Binanın içerisine kaçan Suriyeli grubu, mahalleli taş yağmuruna tuttu. Uzun süre süren taşlama sonrasında olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi olayları yatıştırmaya çalıştı. Zaman zaman tansiyonun arttığı sokakta Suriyelilerin kaldığı ev önünde önlem alındı. Polis araçları ile eve ulaşan her yol kapatılarak, gelebilecek tehlike önlenmeye çalışıldı. Suriyelilerin kaldığı binaya giren sivil polisler, Suriyelilerin durumlarını kontrol etti. Yeniden yaşanabilecek olaylara karşı ekip sayısı arttırılarak önlem alındı.

CİHAN

Yorumlar