Mahalleli boşa akan suya çeşme yapılmasını istiyor

Yozgat Bilal Şahin Mahallesi sakinleri, mahallelerinde boşa akan suyun çeşme yapılarak hizmete sunulmasını istiyor. Bilal Şahin Mahallesi sakinleri yaklaşık iki yıl önce belediye tarafından yol kenarına kadar getirilen suyun çeşme yapılmaması...

Google Haberlere Abone ol
Mahalleli boşa akan suya çeşme yapılmasını istiyor

Yozgat Bilal Şahin Mahallesi sakinleri, mahallelerinde boşa akan suyun çeşme yapılarak hizmete sunulmasını istiyor. Bilal Şahin Mahallesi sakinleri yaklaşık iki yıl önce belediye tarafından yol kenarına kadar getirilen suyun çeşme yapılmaması nedeniyle boşa akıyor olmasına üzülüyor. Mahalle sakinlerinden Hüseyin Yılmaz, "İki yıldır buradan su alıyoruz . Belediye iki yıl önce yol kenarına kadar getirdiği suyu boşuna akıtıyor. Tabi çeşme yapılınca da belki boşa akacak ama en azından büyük bir deposu olur ve vatandaşlarımız su almaya geldiği zaman boruyla uğraşmaz bidonları doldurmakta zorlanmaz. Bu yüzden belediye ve yetkililerimizden buraya çeşme yapılmasını istiyoruz." diye konuştu.

Ayşe Aksoy’da torunuyla suya geldiğini ifade ederek, "Biz çeşmenin karşısında oturduğumuz için devamlı buradan su alıyoruz. Zaman zaman hazır suda alıyoruz fakat burası daha fazla tercih ediliyor. Mahalleli burada bazen yarım saat 40 dakika su sırası bekliyor. Ben şuan yaklaşık yarım saattir iki bidonla su sırasını bekliyorum. Su az akıyor ama buraya bir çeşme ve deposu da yapılsa vatandaşların bidonu daha çabuk dolar ve bu kadar sırada beklenmemiş olunur. Yetkililerimizden mahallemizin bu sıkıntısını gidermesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar