Mahalle muhtarları Vali Tekinarslan'ı ziyaret etti

Ağrı merkeze bağlı mahalle muhtarları, Vali Mehmet Tekinarslan’ı ziyaret etti.    Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murat Gök başkanlığında gerçekleşen ziyarette yeni seçilen muhtarlar ile yeniden göreve gelen muhtarlar,...

Google Haberlere Abone ol
Mahalle muhtarları Vali Tekinarslan'ı ziyaret etti

Ağrı merkeze bağlı mahalle muhtarları, Vali Mehmet Tekinarslan’ı ziyaret etti.

    Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Murat Gök başkanlığında gerçekleşen ziyarette yeni seçilen muhtarlar ile yeniden göreve gelen muhtarlar, mahallelerindeki sorunları Vali Tekinarslan’a iletti.

    Dernek Başkanı Gök, 30 Mart seçimleri sonrasında seçilen muhtarlarla hem nezaket ziyaretinde bulunmak hem de sorunları iletmek üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tekinarslan, seçilmelerinden dolayı muhtarların tebrik etti.

Muhtarların vatandaşlarla birinci derecede muhatap olduklarına değinen Vali Tekinarslan, “biz elimizden geldiğince her fırsatta vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Kentimizde yaşananları yakından görme, sorunlara çözüm bulma konusunda vatandaşımızın fikirlerine başvuruyoruz. Muhtarlarımız ise sürekli olarak halkımızın içinde ve olup biten her şeyden haberdarlar. Dolayısıyla onlarla hasbıhal etmek bizim için önemli. Onların bize ilettiklerini de değerlendiriyoruz.” diye konuştu.

    Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Vali Tekinarslan, muhtarlarla fotoğraf çektirdi. CİHAN

Yorumlar