Mafya hesaplaşmasına büyük operasyon!

İstanbul Polisi Sedat Şahin ve grubuna yönelik operasyonlarda 19 kişiyi gözaltına aldı.

Google Haberlere Abone ol
Mafya hesaplaşmasına büyük operasyon!

Gözaltına tahsil edilen şahısların 24 Aralık 2014'te öldürülen Vedat Şahin'in intikamını almak için hücum hazırlığı yaptığı iddia ediliyor. Gözaltına alınanlar içinde Sedat Şahin'in kardeşi N.Ş., oğlu E.Ş. ve yeğeni Ş.Ş. de var. Sedat Şahin'in ise arandığı öğrenildi. 

İSTANBUL'DAKİ SALDIRI SONRASI POLİS TAKİBİ

Edinilen bilgiye kıyasla İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Nişantaşı'nda 24 Aralık 2014'te Vedat Şahin'in ve korumasının öldürülmesi sonrasında taraflarla ilgili istihbarat ve takip çalışması başlattı. 

"HESAPLAŞMA SALDIRISI HAZIRLIĞI" BELİRLENDİ, "YAKALAMA KARARLARI" ÇIKARILDI

Sedat Şahin ve yakınlarının ölen Vedat Şahin'in intikamını almak için hücum hazırlığı yaptığı belirlendi. 20 zanlı meselesi için yakalama kararı çıkarıldı. İstanbul ve Samsun'da Sedat Şahin ile grubuna yönelik İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ekipleri sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Gözaltına alınanların 14'ünün İstanbul'da 5'inin de Samsun'da gözaltına alındığı öğrenildi. 

POLİS SEDAT ŞAHİN'İ ARIYOR

Gözaltına tahsil edilen şüpheliler içinde Sedat Şahin'in kardeşi N.Ş., oğlu E.Ş. ve yeğeni Ş.Ş.'nin de olduğu, yakalanamayan Sedat Şahin'in aranmasına devam edildiği öğrenildi. Gözaltına tahsil edilen şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sıhhat kontrolünden geçirildi. Vatan Caddesi'nde olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar