Madımak olaylarının yıldönümü öncesi tedbir alınıyor

2 Temmuz 1993'te Sivas'ta meydana gelen ve 37 kişinin ölümü ile sonuçlanan Madımak olaylarının 19. yıldönümü öncesinde Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemlerini artırdı. Etkinlikler öncesi şehir giriş ve çıkışlarında kontroller...

Google Haberlere Abone ol
Madımak olaylarının yıldönümü öncesi tedbir alınıyor

2 Temmuz 1993'te Sivas'ta meydana gelen ve 37 kişinin ölümü ile sonuçlanan Madımak olaylarının 19. yıldönümü öncesinde Emniyet Müdürlüğü güvenlik önlemlerini artırdı. Etkinlikler öncesi şehir giriş ve çıkışlarında kontroller yapılırken bazı cadde ve sokaklarda araç trafiğine kapatılacak. Anma günü çok sayıda polisin görev yapması bekleniyor.

Anma programları nedeniyle bazı cadde ve sokakları trafiğe kapatılacak. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yürüyüş güzergâhının başlangıcı olan Seyrantepe kavşağından itibaren Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Mevlana caddesi ile Cumhuriyet meydanı arası trafiğe kapatılacak. Buna ek olarak Atatürk Caddesi Dört işletme Kavşağı ile Cumhuriyet Meydanı arası, Hikmet ışık Caddesi, Nalbantlarbaşı Kavşağı ile Hastaneler Kavşağı arasında kalan kısımlar araç trafiğine kapalı olacak. Yapılan açıklamada, vatandaşların mağdur olmamaları için alternatif yolları kullanmaları ve özel araç yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri istendi.

CİHAN

Yorumlar