Madencinin oğlu, babasız ilk doğum gününü kutladı

Manisa Soma ilçesinde maden işçileriyle bir araya gelen CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, şehit madenci Ahmet Erol'un oğlu Gökdeniz'i 10. yaş gününde yalnız bırakmadı. Pastayı birlikte kesen CHP'li Özel ile Gökdeniz, sonra birbirlerine...

Google Haberlere Abone ol
Madencinin oğlu, babasız ilk doğum gününü kutladı

Manisa Soma ilçesinde maden işçileriyle bir araya gelen CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, şehit madenci Ahmet Erol'un oğlu Gökdeniz'i 10. yaş gününde yalnız bırakmadı. Pastayı birlikte kesen CHP'li Özel ile Gökdeniz, sonra birbirlerine pasta ikram etti.

    CHP'li Özgür Özel, maden faciasının 60'ncı gününde önce Soma Kültür Parkı'nda maden emekçilerine verilen sözlerin tutulmasını isteyen işçileri, kurdukları çadırda ziyaret etti ve burada işçilere verilen sözlerin takipçisi olduğunu belirtti. Özel daha sonra şehit madenci Ahmet Erol'un ailesinin verdiği iftar yemeğine katıldı. İftardan sonra Ahmet Erol'un oğlu Gökdeniz'i doğum gününde yalnız bırakmayarak, birlikte fotoğraf çektirdi, pastayı kesti.

    CHP'li Özel, 36 yaşında Soma faciasında hayatını kaybeden şehit madenci Ahmet Erol'un eşi Niyase Erol, oğulları Gökdeniz ve Anıl ile sohbet etti. Ahmet Erol'un 10 yaşındaki büyük oğlu Gökdeniz'in babasız geçireceği ilk doğum günü olduğunu hatırlatan anne Niyase Erol, normalde doğum gününü kutlamayı düşünmediklerini, ancak Özgür Özel'in iftar yemeğine katılacağını öğrenince, oğlunun da isteğiyle pasta kesmeye karar verdiklerini söyledi.

    Gökdeniz'in doğum günü için hazırlanan pastada madenci fotoğrafı olması dikkat çekti. Kazanın 60'ıncı gününde Gökdeniz'in babasız ilk doğum gününü buruk kutlayan aile, madencileri savunduğunu, haklarını korumak için çalıştığını belirttikleri Özgür Özel'i çok iyi bildiklerini söyledi. Aile, Özgür Özel'i konuk etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Pastayı birlikte kesen CHP'li Özel ile Gökdeniz, sonra birbirlerine ikram etti. CİHAN

Yorumlar