Madencilerin cenazeleri Kırkağaç’taki soğuk hava deposuna kaldırılıyor

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen faciada resmi rakamlara göre hayatını kaybeden 151 işçinin cenazeleri Kırkağaç’ta bulunan soğuk hava deposuna getiriliyor. Maden ocağında yaşanan facia sonrası yapılan arama...

Google Haberlere Abone ol
Madencilerin cenazeleri Kırkağaç’taki soğuk hava deposuna kaldırılıyor

Manisa’nın Soma ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen faciada resmi rakamlara göre hayatını kaybeden 151 işçinin cenazeleri Kırkağaç’ta bulunan soğuk hava deposuna getiriliyor.

Maden ocağında yaşanan facia sonrası yapılan arama kurtarma çalışmalarında resmi rakamlara göre 151 işçinin cenazesi madenden çıkarıldı. Cenazeler, ambulanslarla alınarak Kırkağaç ilçesinde bulunan Kırkağaç Kaymakamlığı’na ait kavun soğuk hava deposuna taşınıyor. Depoda bir süre cenazelerin indirilmesi ve taşınmasında yardım eden ve isminin açıklanmasını istemeyen bir görevli, depoda 12 ayrı bölüm bulunduğunu ve cenazelerin bu bölümlere yerleştirildiğini açıkladı. Aynı görevli, soğuk hava deposunda 151 kişiden daha fazla cenaze bulunduğunu iddia etti.

Soğuk Hava Deposu’nun bulunduğu yere onlarca ambulans cenaze taşıyor. Polis ekipleri vatandaşların bölgeye girmesine izin vermiyor. Cenazelerin bölgeye getirildiğini duyan vatandaşların soğuk hava deposu yakınındaki bekleyişi de sürüyor.

CİHAN

Yorumlar