Madenci şehitler için gazetecilerden saygı duruşu

Bolulu gazeteciler, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler anısına Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşuna katılmak için gelen basın mensupları, fotoğraf makinelerini ve kameralarını...

Google Haberlere Abone ol
Madenci şehitler için gazetecilerden saygı duruşu

Bolulu gazeteciler, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler anısına Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşuna katılmak için gelen basın mensupları, fotoğraf makinelerini ve kameralarını Atatürk anıtı önüne bıraktı.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Caner Güngör, Atatürk anıtı önünde toplanan gazeteciler adına yaptığı konuşmada, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun aldığı karar gereği, ülke genelinde eş zamanlı olarak basın meslek örgütlerinin kentlerdeki Atatürk anıtları veya Cumhuriyet meydanlarında önünde toplanarak Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşunda bulunduklarını söyledi.

Güngör, maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak, Türkiye'nin böylesi bir faciayı tekrardan yaşamamasını temenni etti. Güngör’ün konuşmasının ardından gazeteciler bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

CİHAN

Yorumlar