Maden faciası için 1.Erdek Gençlik Festivali iptal edildi

Manisa Soma'da maden ocağında yaşanan facia sonucunda hayatını kaybeden maden işçilerden dolayı yurt genelinde 3 günlük yas ilan edilirken Balıkesir'in Erdek Belediyesi de 1. Erdek Gençlik Festivali ileri bir tarihe ertelendiği söylendi.   &nbs

Google Haberlere Abone ol
Maden faciası için 1.Erdek Gençlik Festivali iptal edildi

Manisa Soma'da maden ocağında yaşanan facia sonucunda hayatını kaybeden maden işçilerden dolayı yurt genelinde 3 günlük yas ilan edilirken Balıkesir'in Erdek Belediyesi de 1. Erdek Gençlik Festivali ileri bir tarihe ertelendiği söylendi.

    Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle Erdek Belediyesi tarafından ilan edilen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan 1. Erdek Gençlik Festivali ileri bir tarihe ertelenmek üzere iptal edildi.

    Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı yazılı açıklamasında, “Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir madende yaşanan elim kazanın sonucunda yaşamını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı işçilerimize acil şifa diliyorum. 1. Erdek Gençlik Festivali için tarih hususu sanatçılarımızla yapacağımız görüşmeler sonrasında kesinleşecektir.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar