Macun'a yarı olimpik havuz

Ankara Yenimahalle Belediyesi Macun Mahallesi’ne inşa edeceği kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesis ile bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek.

Google Haberlere Abone ol
Macun'a yarı olimpik havuz

Ankara Yenimahalle Belediyesi Macun Mahallesi’ne inşa edeceği kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesis ile bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Temeline ilk harcı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koyduğu tesis, Macun Mahallesi’ne ayrı bir güzellik katacak.

Vatandaşların yaşadığı yerden keyif almaları için sosyal kültürel projeleri hayata geçiren, ilçeye yeni sosyal tesisler kazandıran Yenimahalle Belediyesi, Macun Mahallesi’ne de Batıkent’e olduğu gibi yarı olimpik bir yüzme havuzu ve sosyal tesis inşa ediyor. Bölge halkının önemli bir ihtiyacına verecek tesis, Batıkent’e yapılan ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan tesisle aynı özellikleri taşıyacak. Yaklaşık 5 bin metrekare alanda temelleri atılan tesisin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu, sauna, güneşlenme terası, dinlenme alanları yer alacak.

Tesiste en koyu sohbetlere ev sahipliği yapacak bir kafeterya ve vitamin bar bulunacak. Olası tehlikelere karşı cankurtaran hizmetinin de verileceği tesiste ayrıca bir de doktor odası yer alacak. Tesisin haziran ayında hizmete açılması planlanıyor. CİHAN

Yorumlar