Maceracı Murat Yeni Simav’a geliyor

Kütahya’ın Simav ilçesinde geliri fakir öğrenciler yararına kullanılmak üzere Dostluk Buketleri Derneği ve Özel Bahar Kolejinin hazırladığı ‘Anneler Günü Şenliğine’, Samanyolu TV’nin sevilen programı Maceracı Murat Yeni geliyor....

Google Haberlere Abone ol
Maceracı Murat Yeni Simav’a geliyor

Kütahya’ın Simav ilçesinde geliri fakir öğrenciler yararına kullanılmak üzere Dostluk Buketleri Derneği ve Özel Bahar Kolejinin hazırladığı ‘Anneler Günü Şenliğine’, Samanyolu TV’nin sevilen programı Maceracı Murat Yeni geliyor.

Anneler Günü şenliğinin gelirinin fakir ve ihtiyacı olan öğrencilere verileceğini belirten Dostluk Buketleri Derneği başkanı Sevinç Cengiz, 15 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.00’da derneğimiz ve Bahar Koleji ile birlikte Anneler Günü şenliği düzenleyeceğiz. Şenliğimizin sunuculuğunu Samanyolu TV’nin sevilen programı Maceracı Murat Yeni yapacak. Şenliğimiz gün boyu sürecek ve ilçemiz merkezinin de iki noktadan Bahar Koleji'ne servisler kalkacak. Tüm Simavlı hemşehrilerimizi şenliğimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Dostluk Buketleri Derneği'nin bu tür bir faaliyetle okullarına gelmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten Özel Bahar Koleji Müdürü Ahmet Tekiş ise “Tahmin ediyorum ki şenlik dolu dolu geçecek. İlçemizdeki herkesi eşleri ve çocuklarıyla okulumuza davet ediyoruz.” dedi.

Öğrenciler yararına düzenlenen şenliğe herkesi beklediklerini belirten Dernek Başkanı Sevinç Cengiz, “Şenlikte anne babalardan çocuklara kadar bir çok etkinliğimiz olacak. Gıda, giyim ve Çeyiz reyonlarımız olacak.” dedi. CİHAN

Yorumlar