LYS’de Türkiye 42. Polatlı Maltepe Dershanesi'nden

Özel Polatlı Maltepe Dershanesi öğrencisi Hüsniye Çelik, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Türkiye 42’inci oldu. Yabancı dil kategorisinden derece yapan Çelik, hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Dershane ayrıca, diğer puan türlerinden...

Google Haberlere Abone ol
LYS’de Türkiye 42. Polatlı Maltepe Dershanesi'nden

Özel Polatlı Maltepe Dershanesi öğrencisi Hüsniye Çelik, Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Türkiye 42’inci oldu. Yabancı dil kategorisinden derece yapan Çelik, hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Dershane ayrıca, diğer puan türlerinden ilk yüzde 2 öğrenci, ilk binde de 10 öğrencisi derece yaptı. Özel Polatlı Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Mustafa Ali İnoğlu, öğrencilerinin elde ettikleri dereceler ile başarının yine değişmeyen adresi olduklarını ifade ettiler. İnoğlu, öğrencileri başarı, sevgi ve eğitim ile geleceğe hazırladıklarını dile getirdi. İnoğlu ayrıca, 7-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan tercihler de de öğrencilere eğitim koçları öğretmenlerinin yardımcı olacağını sözlerine ekledi. Yabancı Dil kategorisinde Türkiye 42’incisi olan Hüsniye Çelik ise, hedefinin İngilizce öğretmenliği olduğunu bu hedefine ulaştığı için mutlu olduğunu söyledi. Çelik, böyle bir başarıyı beklediğini belirtti. Çelik ayrıca, hedefine ulaşmada kendisine yardımcı olan ailesine ve dershane öğretmenleri teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar