LYS’de Türkiye 2.'liği çıkaran Sakarya ilk 100’de 28 derece kazandı

Samsun Sakarya Dershanesi, 2014 LYS sonuçlarına göre yine Samsun’da başarının değişmeyen adresi oldu. 946 bin 252 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavda tüm puan türlerinde Samsun birinci, ikinci ve üçüncüleri Sakarya Dershanelerinden...

Google Haberlere Abone ol
LYS’de Türkiye 2.'liği çıkaran Sakarya ilk 100’de 28 derece kazandı

Samsun Sakarya Dershanesi, 2014 LYS sonuçlarına göre yine Samsun’da başarının değişmeyen adresi oldu. 946 bin 252 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavda tüm puan türlerinde Samsun birinci, ikinci ve üçüncüleri Sakarya Dershanelerinden çıktı. Sakarya Dershanesi öğrencisi Hale Gençten, Türkiye 2.'si olarak büyük bir başarıya imza attı.

Elde ettikleri derecenin Samsun adına gurur verici bir başarı olduğunu söyleyen Sakarya Dershanesi Merkez Şube Müdürü Osman Öksüz, ‘Yıllardır hep kendimizle yarıştık’ sloganıyla hareket ettiklerine dikkat çekti. Öksüz, “Açıklanan sonuçlara göre kitlesel ve bireysel başarıda Sakarya yine Samsun’un gururu oldu. 946 bin 252 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen 2014 LYS'de tüm puan türlerinde Samsun 1., 2. ve 3.'leri Sakarya Dershanelerinden.” diyerek önemli bir başarı elde ettiklerini kaydetti.

Elde ettikleri başarının temelinde yıllardır uygulanan özgün ve etkin eğitim-öğretim programları olduğuna vurgu yapan Öksüz, “Kaliteli doküman ve yayın desteği, branşında uzman öğretmenleri, eğitime elverişli fiziki şartları, interaktif eğitim sistemi ve öğrenci-veli motivasyonunu sağlayacak rehberlik uygulamalarıyla Sakarya Dershaneleri büyük başarılara imza atmıştır. Eğitimi, her türlü ticari kaygıdan uzak bir anlayışla bireyi esas alan kişiye özel etkin eğitim modelleriyle destekleyen dershanemizin bu başarısında emeği geçen tüm ilgililere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bulvar Şubesi Müdürü Kemal Bilgin ise Sakarya Dershaneleri olarak Türkiye Geneli ilk 100’e girme başarısı gösteren öğrencileri Hale Gençten, Muhammet Selçuk Evin, Ahmet Korkusuz, Emir Akkoyun ve Beyzanur Soylu’yu üstün başarılarından dolayı başta ailelerini, Milli Eğitim camiasını, dershane idareci ve öğretmenlerini tebrik etti. Bilgin, “LYS de üstün başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, isabetli ve doğru tercihle ideallerindeki üniversiteyi kazanmalarını dileriz.” temennisinde bulundu. Bilgin, bundan sonra en önemli aşamanın tercih olduğuna dikkat çekerek, “Tercih hakkı kazanan 1 milyon 761 bin 356 adayın tercih edebileceği 424 bin 128 kontenjandan yararlanmak için tercih konusunda deneyimli öğretmen kadromuzla, tüm Samsunlu öğrencileri 7-17 Temmuz tarihlerinde şubelerimize bekliyoruz.” çağrısında bulundu.

CİHAN

Yorumlar