LYS Bartın Şampiyonları yine FEM’den

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Bartın şampiyonu FEM Dershanesi’nden çıktı. 14-15 ve 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan 2014 LYS sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre Bartın’da LYS’de ilk dörde giren...

Google Haberlere Abone ol
LYS Bartın Şampiyonları yine FEM’den

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Bartın şampiyonu FEM Dershanesi’nden çıktı. 14-15 ve 21-22 Haziran 2014 tarihlerinde yapılan 2014 LYS sonuçları açıklandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre Bartın’da LYS’de ilk dörde giren öğrenciler yine FEM'den.

Bartın Fem Dershanesi öğrencisi Ahmet Çağrı Durkaya 12 farklı puan türünde Bartın birincisi olurken Y-YGS-2 puan türünde de Türkiye 127.’si olmayı başardı. Yasin Ayhan isimli öğrenci ise Bartın 2.’si ve Y-MF-3 puan türünde de Bartın birincisi, Süleyman Hilmi Ceylan üçüncü, Musa Yeşilsu ise Bartın dördüncüsü oldu.

Bu yıl da dershanelerinin bireysel ve kitlesel başarılarına yenilerini eklemeye, Türkiye ve Bartın derecelerine imza atmaya devam ettiğini açıklayan Bartın FEM Dershanesi Müdürü İsa Şahin şunları söyledi: “Elbette bu başarıların altında, dershanemizdeki ve milli eğitim okullarımızdaki fedakâr öğretmenler ve Fem Yayınları’nın ürettiği kaliteli dokümanlar yatmaktadır. Ürettiği kaliteli dokümanlarla, genç, dinamik ve fedakâr öğretmen kadrosuyla üniversite hazırlık yolunda adaylara en yakın adres yine FEM Dershanesi olmuştur. Bu başarılar, süreklilik adına bize ayrı bir sorumluluk yüklemektedir. Bizler bunun bilincindeyiz. Ayrıca yoğun bir çalışma ile derece elde eden öğrencilerimizi yetiştiren saygıdeğer ailelerini de kutluyoruz. Bu vesile ile tüm öğrencilerimizi ve Türkiye ve Bartın dereceleri elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.”

Fem Dershanesi Müdürü İsa Şahin ayrıca tüm öğrencilere uzman öğretmenleri yardımıyla 7-17 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz tercih hizmeti sunacaklarını da sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar