"Lütfen aracımı çizmeyin"

Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi otoparkında bir aracın camlarına yapıştırılan yazılar dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
"Lütfen aracımı çizmeyin"

Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi otoparkında bir aracın camlarına yapıştırılan yazılar dikkat çekti. Park ettiği otomobilinin sürekli darbe aldığını ve çizildiğini öne süren araç sahibi, çareyi kullandığı aracın camlarına yazı yazmakta buldu.

Park halindeki otomobilinin sağına soluna park eden sürücülere yazdığı ilginç yazıyla ricada bulunan 29 yaşındaki Erdoğan Karakoç isimli araç sahibi, aracına zarar verip kaçanlara sitem etti.

“İNSAN OLMAYAN İNSAN”

Aracının camına iliştirdiği kâğıtlarla mesaj yazan ve hastanede yattığını belirten Erdoğan, mesajlarında şu ifadelere yer verdi: “Dikkatli olun rica ederim. Arabanızın kapısını açarken arabaya vurmayınız ve çizdirmeyiniz. Direksiyon taraf arka çamurluğun üzerini kapıyı vurmuş, çizdirmiş ve utanmadan bırakmış gitmiş. Kendi malı olsa ne der? Ben de aynısı o insan olmayan insana diyorum. Hakkımı helal etmiyorum. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. (Allah’a havale ediyorum). İsmim Erdoğan Karakoç”

“DİKKAT ÇEKSİN DİYE YAPTIM”

Yaklaşık bir aydır hastanede tedavi gören Erdoğan Karakoç, hastanede uzun süre yattığı için dikkat çeksin diye aracına yazı astığını belirterek, “Sağına soluna araba park ettiği zaman sıkıştırıyorlar, kendi kapılarıyla çiziyorlar. Oradan geçen hasta ve hasta yakınları anahtarla veya ellerindeki bir şeyle çizebiliyor. Onları uyarmak amacıyla yapıldı sadece. Sağ olsunlar çok dikkat ediyorlar ama geçen gün bir çizik olayı falan olmuş, sonuçta dikkat edilmemiş olabilir” şeklinde konuştu.

Babasının kendisinin ziyaretine geldiğinde aracı kontrol ettiğini anlatan Karakoç, “Yazıların bazılarını ben yazdım, çoğunluğu da babama ait. Babam sürekli yanıma gelirken aracı kontrol ediyor.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar