Lüks cipte 6 çuval uyuşturucu maddesi bulundu

Üsküdar asayiş uygulaması yunus polis timleri, durdurdukları lüks bir cipte 6 çuvala içinde 71 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Lüks cipte 6 çuval uyuşturucu maddesi bulundu

Üsküdar asayiş uygulaması yunus polis timleri, durdurdukları lüks bir cipte 6 çuvala içinde 71 kilo uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Sirkeci’den arabalı vapurla Harem’e gelen 3 kişinin içinde bulunduğu cipin bagajında bulunan uyuşturucunun 'bonzai' yapımında kullanılan ana madde olduğu açıklandı. Piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan uyuşturucuya el konuldu. Olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Harem’deki arabalı vapur iskelesi çıkışında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri 34 NMT 65 plakalı lüks cipi durdurarak arama yaptı. Kimliği açıklanmayan bir kadına ait olan cipin bagajındaki 6 çuvalda uyuşturucu olduğu belirlendi. Cipi kullanan Hakan Ö.(34) ve arkadaşları Mehmet T.(34) ile Kemal D. (34) kelepçelenerek gözaltına alındı. Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılardan Kemal D.’nin taksirle adam yaralama ve narkotik suçlarından 4 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Emniyetteki ifadelerinde çuvaldaki maddenin uyuşturucu olmadığını belirten zanlılar, afrodizyak etkisi yapan çay olduğunu iddia edince Narkotik Şube Müdürlüğü’nden uzman polis ekipleri çağrıldı. Emniyette inceleme yapan narkotik polisleri 6 çuvaldaki maddenin bonzai ham maddesi olduğunu belirlerdi. Elegeçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 250 bin lira olduğu, işlendikten sonra piyasa sürülmesi halinde değerinin 1 milyon lirayı bulabileceği açıklandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hakan Ö., Mehmet T. ve Kemal D. adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. CİHAN

Yorumlar