Lüks araçlı hırsızlar suçüstü yakalandı

Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Alanya ilçelerinde girdikleri 5 ayrı evden yüklü miktarda elektronik ve ziynet eşyaları çalan hırsızlar lüks araçla kaçarken yakalandı.Edinilen bilgiye göre Patlangıç Mahallesi 306 sokak üzerinde Özlem...

Google Haberlere Abone ol
Lüks araçlı hırsızlar suçüstü yakalandı

Muğla’nın Fethiye ve Antalya’nın Alanya ilçelerinde girdikleri 5 ayrı evden yüklü miktarda elektronik ve ziynet eşyaları çalan hırsızlar lüks araçla kaçarken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Patlangıç Mahallesi 306 sokak üzerinde Özlem T.’ye ait apartman dairesine sabah saatlerinde giren 2 kişi evde bulunan diz üstü bilgisayar ve cep telefonu alarak evden ayrıldı. Bu sırada hırsızların gürültüsüne uyanan ev sahibi, hırsızların kaçtığı arabanın plakasını aldı. Polisi arayan Özlem T. evinin soyulduğunu ve zanlıların 33 BCZ 43 plakalı otomobille kaçtığını ihbar etti. Yaşanan kovalamaca sonunda lüks aracın önünü kesen polis ekipleri içerisindeki 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüphelilerin üzerinde ve araçta yapılan aramada 3 dizüstü bilgisayar, 4 cep telefonu, 3 kol saati, fotoğraf makinesi altın bileklik, yüzük, küpe, 8 adet sarılı esrar malzemesi ve farklı şahıslara ait nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Yapılan sorgulamada şahısların daha önce Antalya’nın Alanya ilçesinde Abdullah F., Fethiye’nin Ovacık Mahallesi’nde Hasan S., Patlangıç Mahallesi’nde ise Ali D. ve Tarkan E.’nin evlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerin kullandığı aracın ise Songül S.’ye ait olduğu kaydedildi.

Şüpheliler Erdoğan A., Kadri Y. ve Ferit Y. Fethiye Asayiş Büro Amirliği’ndeki sorgularının ardından Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri devam ediyor. CİHAN

Yorumlar