Lüks aracıyla gelip 10 TL'lik hırsızlık yaptı!

Sultanbeyli'de lüks otomobille geldiği marketten yoğurt çalarken güvenlik kamerasına yakalanan hırsız, işyeri sahibini şaşkına çevirdi.

Google Haberlere Abone ol
Lüks aracıyla gelip 10 TL'lik hırsızlık yaptı!

Olay, Necip Fazıl Caddesi üstünde yer saha bir markette meydana geldi. İş noktayı sorumlusu Yavuz Çakır, alışveriş için lüks vasıta ile gelen bir bireyin dükkanın önünde bulunan yoğurdu çaldığını iddia etti. Meydana gelen hadise iş yerinin güvenlik kamerası yönünden da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, lüks bir vasıta ile söz de alışveriş için gelen bir şüpheli, otomobilden inip markete geliyor. Marketten bir ekmek saha zanlı, peşinden marketin önündeki yoğurdu alıp arabanın açık bulunan sağ ön camından içeriye bırakıp yine iş yerine giriş yapıyor. Görevlilere bir şeyler soran zanlı, daha sonra aracına binerek ayrılıyor .

KAMERA KAYITLARINI İNCELEYİNCE OLAYI FARK ETTİ

Müşterinin hareketlerinden şüphelenen ofis personeli market önündeki yoğurtlardan birinin olmadığını başkalık edip kamera kayıtlarını incelemesi sonucunda vakayı başkalık etti.

Yavuz Çakır “Vatandaş iş yerime ederi 100 bin liralık vasıta ile geliyor, ekmek ve turşu alıyor. Çıkışta da ofis önündeki 5 kiloluk yoğurdu aracının camından içeri koyuyor” diyerek yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

Hırsızlık olaylarındaki yükselişa dikkat çeken Çakır, “Bu tip hırsızlıklar sürekli oluyor. Artık canımıza tak etti. Bu nedenden dolayı sizlere başvurdum. Yoğurdun çalındığını şahsın ikinci kere içeri girerek konuşmalarından şüphelenince sayısını bildiğim yoğurdu sayınca anladım. yani 100 bin liralık vasıta ile 10 liralık hırsızlık yaptı” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar