LPG'de yapılan 17 kuruşluk indirim sürücüleri tatmin etmedi

Otogaz (LPG) satışları 14-17 kuruş aralığında ucuzladı. Tarifelerin yarından itibaren geçerli olacağı bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
LPG'de yapılan 17 kuruşluk indirim sürücüleri tatmin etmedi

Otogaz (LPG) satışları 14-17 kuruş aralığında ucuzladı. Tarifelerin yarından itibaren geçerli olacağı bildirildi. Sürücüler, indirimin sevindirici fakat fiyatların hala pahalı olduğundan dert yandı.

Geçtiğimiz hafta motorine yapılan indirimin ardından LPG'de de yarından itibaren geçerli olmak üzere 14-17 kuruş aralığında indirime gidildi.

Akaryakıt istasyonlarında araçlarına gaz doldurmak isteyen vatandaşlar, indirimden haberdar olmadıklarını fakat az da olsa yapılan indirimden memnun olduklarını söyledi. LPG fiyatlarının hala pahalı olmasından dert yanan sürücüler, fiyatların daha da aşağı çekilmesi gerektiğini belirtti.

Bir LPG istasyonunda aracına gaz dolduran bir sürücü yapılan indirimden haberi olmadığını belirterek, “Biz erken davrandık. Sevindirici bir haber. Haberim yoktu. 14 kuruş nedir ki yani… Biraz daha indirim olması lazım çünkü 3,13 fiyatla benzini yakaladık. Bu şekil ne yapacağız ki? Daha indirim olmasını istiyoruz tabi ki; çünkü şu anda akaryakıtta ülke birinciliği hiç kimseye vermiyor ama bunun biraz daha indirimli, uyumlu olması gerekir.” şeklinde konuştu.

Bir başka sürücü ise "İndirim olsa ne olacak? Bizim aldığımız 10 liralık. Yine pahalı geliyor bize." dedi. Fiyatın pahalı olduğunu ve daha fazla indirim olmasını isteyen vatandaş, LPG fiyatlarının 2 - 2,5 liraya düşmesi gerektiğini ifade etti.

Otogaz ürünlerinin perakende satış fiyatları, dağıtım şirketlerinin maliyetine ve rekabet şartlarına, illere ve söz konusu şirketlere göre litrede birkaç kuruş farklılık gösterebiliyor.
CİHAN

Yorumlar