Lovelet, babaları ağırladı

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet yaşam merkezi olan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, toplum için özel bir anlam ifade eden günleri unutmayarak, ziyaretçilerine o günlerin anlam ve önemimi yaşatmaya devam ediyor. Lovelet Outlet, bu kez...

Google Haberlere Abone ol
Lovelet, babaları ağırladı

Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet yaşam merkezi olan Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi, toplum için özel bir anlam ifade eden günleri unutmayarak, ziyaretçilerine o günlerin anlam ve önemimi yaşatmaya devam ediyor. Lovelet Outlet, bu kez de Babalar Günü'nde babalara özel etkinlikler yaptı ve babaları hediyelerle uğurladı.

Babalar onuruna tüm ülkede her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Babalar Günü, Samsun'da da Lovelet’te eğlenceli geçti. Babalara özel tavla turnuvalarından, dev puzzle yarışmalarına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Lovelet, babaların yanında minik ziyaretçilerini de unutmadı. Minik ziyaretçilerine de ip çekme, balon patlatma ve sandalye kapma gibi birçok yarışma yaparak, onları da evlerine ödüllerle yolladı.

Babalar Günü etkinlikleriyle ilgili bilgi veren Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi Müdürü Ferhat Bank, "Çok keyifli bir babalar günü geçirdik, tüm babalarımızı da mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. Lovelet, Karadeniz bölgesinin en büyük outleti, insanlar burada, açık alanlardan yararlanarak hem eğleniyor, hem de hesaplı alışveriş imkânı buluyorlar. Bu anlamda Lovelet hem eğlencenin hem de hesaplı alışverişin tek adresidir diyoruz." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar