Lovelet AVM, başkan adaylarına başarı diledi

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan Lovelet Alışveriş Merkezi (AVM) Genel Müdürü Hale Düzdemir Acıtaş, 30 Mart 2014’te yapılacak mahalli idareler seçiminde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere tüm il ve ilçe belediye başkan adayl.

Google Haberlere Abone ol
Lovelet AVM, başkan adaylarına başarı diledi

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan Lovelet Alışveriş Merkezi (AVM) Genel Müdürü Hale Düzdemir Acıtaş, 30 Mart 2014’te yapılacak mahalli idareler seçiminde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olmak üzere tüm il ve ilçe belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

Belediyelerin toplumun adeta aile büyüğü konumunda olduğunu ifade eden Genel Müdür Acıtaş, "Toplumun yaşam kalitesini artıran, sorunlarını çözen, ürettiği projelerde şehirleri daha keyifli ve konforlu hale getiren, insanları mutlu etmeye çalışan ve kentleri yarınların büyüklerine hazırlama gayretinde olan kurumların başında belediyelerimiz geliyor. Belediyelerimizin dar bütçelere rağmen bu hizmetleri aksamadan sürdürülmesinde en büyük başarı ise başkanlarımıza ait. Belediye başkanlarımız, gerçekten de büyük fedakarlıklarda bulunarak, riskler alarak çalışmalarını sürdürüyor. Buna rağmen belediye başkanlarımızı bazen bilinçsizce eleştirebiliyor, hakkını göz ardı edebiliyor, teşekkürü esirgeyebiliyoruz. Her türlü haksızlığa ve saldırılara karşın başkanlarımız, sağduyulu davranarak yılmadan çalışmalarına devam ediyor. O nedenle Lovelet AVM yönetimi olarak başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya olmak üzere tüm il ve ilçe belediye başkanlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

İşletme politikası gereği belediye başkanları ve siyasi parti il ve ilçe yönetimleri arasında ayrım yapmamaya devam edeceklerine değinen Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Düzdemir Acıtaş, “Biz Samsun halkına hizmet sunmak için geldik. Siyasetle ilgimiz olmadığı gibi herhangi bir siyasetçi veya belediye başkanı ile de yakınlığımız yoktur. Bütün başkanlarımıza, partilere, yönetimlerine aynı mesafede ve yakınlıkta durma misyonumuzu sürdüreceğiz. Seçimin tüm partilere ve belediye başkanlarımıza hayır olmasını, kazananın Samsun olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar