LÖSEV, Soma'da yaraları sardı

LÖSEV TIRI, 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesine geldi. Gıdadan kıyafete, eşyadan oyuncağa pek çok yardım malzemesi taşıyan TIR, bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Soma Kaymakamlığı...

Google Haberlere Abone ol
LÖSEV, Soma'da yaraları sardı

LÖSEV TIRI, 301 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesine geldi. Gıdadan kıyafete, eşyadan oyuncağa pek çok yardım malzemesi taşıyan TIR, bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Soma Kaymakamlığı bahçesinde yer alan, Lösev TIRI' na çocukların ilgisi yoğundu. Diledikleri oyuncağı alan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Lösev İzmir Ofisi'nde Sosyal Hizmetler departmanında çalışan Nursen Çakmakcıoğulları, "Lösev İyilikler Tırımız il il, şehir şehir dolaşarak çocuklarımıza yardımlarımızı iletiyoruz. Bugün de Soma'ya geldik. Malesef burada yaşanan facia dolayısıyla ailelerimize hem başsağlığı dilemek hem de onların ihtiyaçlarını sormak istedik. Bu vesileyle inşallah böyle bir facia daha yaşanmaz. Biz hep ailelerimizle iyi günlerde bir araya geliriz. Bugün de Soma'ya yaşayan lösemili çocuklarımız ve ailelerimiz ile bir aradayız. Çocuklarımızı elimizden geldiğince mutlu etmeye çalışıyoruz. İyilikler Tırımıza ailelerimizi davet ettik. Ailelerimiz kuru gıda, oyuncak, kıyafet ayakkabı ve tekstil ürünleri gibi çeşitli ihtiyaçlarını ücretsiz olarak temin ediyorlar. Ailelerimiz ile de bir sohbet etmiş olacağız. sonrasında da ayrılarak dolaşmaya devam edeceğiz. Yarın Kütahya Simav'da olacağız. Sonra ise Kütahya merkezdeki ailelerimizle bululacağız. Daha sonra tekrar Marmara Bölgesi'ne geçeceğiz." konuşmasını gerçekleştirdi.

CİHAN

Yorumlar