Lösemili çocuklara karnelerini Bakan Müezzinoğlu verdi

Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Lösemi tedavisi gören çocuklar, karnelerini, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan aldı. Çocuklarla kısa süre sohbet eden Bakan Müezzinoğlu,...

Google Haberlere Abone ol
Lösemili çocuklara karnelerini Bakan Müezzinoğlu verdi

Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Lösemi tedavisi gören çocuklar, karnelerini, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan aldı. Çocuklarla kısa süre sohbet eden Bakan Müezzinoğlu, karne ile birlikte çocuklara hediye de verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ‘Çocuk Yoğun Bakım ve Çocuk Yanık Yoğun Bakım Ünitelerinin Açılış ve Lösemi Tedavisi Gören Çocukların Karne Takdim Töreni’ne katıldı.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ile birlikte çocuk yoğun bakım ve çocuk yanık yoğun bakım ünitelerinin açılışını yaptı. Bakan Müezzinoğlu, kurdeleyi hastane yöneticileri ve çalışanları ile birlikte kesti. Ardından Müezzinoğlu hastaneyi gezdi.

Bakan Müezzinoğlu, hastanenin konferans salonunda düzenlenen karne dağıtım törenine de katıldı. Törende hastanede tedavi gören çocuklar şiirler okuyarak hemşire ve doktorlar için yazdıkları yazıları okudu. Ardından Bakan Müezzinoğlu, Lösemi tedavisi gören çocuklara karnelerini verdi. Müezzinoğlu çocuklara karneleri ile birlikte hediyeler de takdim etti. Karne dağıtım sırasında çocuklarla kısa süre sohbet eden Müezzinoğlu, çocuklara ‘hangi mesleği seçeceklerini’, ‘hangi takımı tuttuklarını’ sordu. Kısa süreli çocuklarla sohbet eden Müezzinoğlu, karne dağıtımın ardından çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi.

CİHAN

Yorumlar