Lösemili çocuklar, jandarma ile birlikte uçurtma uçurdu

Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar, jandarmanın düzenlediği uçurtma şenliğinde uçurtma uçurarak eğlendi.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, lösemili...

Google Haberlere Abone ol
Lösemili çocuklar, jandarma ile birlikte uçurtma uçurdu

Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören lösemi hastası çocuklar, jandarmanın düzenlediği uçurtma şenliğinde uçurtma uçurarak eğlendi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan rütbeli personel ve askerler, lösemili çocuklarla uçurtma şenliği düzenledi. Gaziantep Onkoloji Hastanesi'ne gelen jandarmalar, lösemili çocuklarla sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan jandarma, lösemili çocuklarla birlikte uçurtma yaparak, gönüllerince eğlendi. Uçurtma yapımını tamamlayan çocuklar, asker ağabeyleriyle büyük bir sevinçle uçurtma uçurdu.

Bir an olsun hastalıklarını unutarak gökyüzüne uçurtmalarını gönderen çocuklar, zaman zaman çalan müzikle birlikte oyun oynadı. Bu tür etkinliklerle özellikle hasta çocukların bir nebze olsun moral bulduğunu dile getiren hastane yetkilileri, jandarma görevlilerine teşekkür etti. Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Özkaya, etkinliğe destek veren kurumlara teşekkür ederken, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Çocuk Hematolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Bay ise "Bugün burada 5. Pediatrik Onkoloji Uçurtma Şenliği'ni yapıyoruz. Burada lösemi tedavisi gören hastalarımız bugün uçurtma uçurarak hastalıklarını bir nebze olsun unutmaya çalışıyorlar. Hem çocuklar hem de aileleri hoşça vakit geçiriyorlar." diye konuştu. Lösemi hastası çocuklar, asker abileri ile uçurtma uçurarak, gönüllerince eğlendi.

CİHAN

Yorumlar