Lokantayı bastı, işyeri sahibini kurşun yağmuruna tuttu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir lokantayı basan şahıs, işyeri sahibini kurşun yağmuruna tuttu.

Google Haberlere Abone ol
Lokantayı bastı, işyeri sahibini kurşun yağmuruna tuttu

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir lokantayı basan şahıs, işyeri sahibini kurşun yağmuruna tuttu. Görüntülerinin ortaya çıktığı, 10 kurşunun sıkıldığı olayda lokanta sahibi kaçarken yere düştü, ayağa kalktı ve ardından sandalyeyi kendine siper ederek mermilerden kurtulmaya çalıştı. Saldırıdan, ayak parmağı ve baldırına aldığı iki kurşunla yaralı olarak kurtuldu.

Olay, 28 Mart 2014 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre ilçede faaliyet gösteren lokanta sahibine, işyerini bırakıp gitmesi yönünde tehdit ve baskı yapıldı. Tehditlerin sonuç vermemesi üzerine devreye silah girdi. İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüye göre lokantada iki müşteri ve sahibi bulunurken kapıdan siyah gözlüklü bir şahıs beliriyor. Hızla içeriye giren şahıs, elindeki tabancayla lokanta sahibine kurşun yağdırıyor. Bu sırada iki müşteri hemen kaçıyor. Kurşunların hedefi olmamak için büyük çaba sarf eden lokanta sahibi, kaçarken bir ara masaya gizlenmeye çalışıyor, ardından sandalyeye takılarak yere düşüyor. Bu sırada saldırgan, silahını ateşlemeye devam ediyor. Lokanta sahibi, kapıdan çıkarken ayağına takılan sandalyeyi alarak kendine siper ediyor. Ardından kapıdan çıkarak kaçışını sürdürüyor. Kamera görüntüsü burada kesiliyor. Görüntülere göre zanlı, dükkan içinde dört defa ateş ediyor. İddiaya göre dükkan sahibine dışarıda da ateş ediyor ve toplam 10 kurşun sıkıyor. İsminin ve işyerinin adının açıklanmasını istemeyen lokanta sahibi, ayak parmağı ve baldırına aldığı iki kurşunla yaralanıyor. Kaldırıldığı hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oluyor.

Olayla ilgili aranan ve 15 gündür firari olan D.G. isimli zanlının, karakola giderek teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. CİHAN

Yorumlar